PROTEG


PROduction TEchnology GoossensToelichting op UNDERCOVER activiteit:

U kent vast dat onderbuikgevoel dat er iets niet helemaal lekker loopt binnen uw bedrijf. Maar u kunt niet de vinger op de zere plek leggen. Hier is de oplossing!

U kent vast het TV-programma "Undercover Boss", maar u zou direct herkent worden, dus een kansloze missie. Hier is de oplossing!

U heeft een rotte appel in uw bedrijf rondlopen, maar kan niet met de harde bewijzen komen omdat degene zich steeds indekt. Hier is de oplossing!

U heeft geen budget voor dure onderzoeken en adviezen. Hier is de oplossing!


Nieuwsgierig geworden naar die oplossing?

U krijgt een gemotiveerde medewerker die u helpt met uw capaciteitsprobleem. Maar naast een 'gewone' uitzendkracht krijgt u iemand met veel kennis (TU Delft), ervaring en inzicht in producties (hout, papier, metaal, textiel, kunststof), logistiek, HRM, kwaliteitszorg, milieu, ARBO, inkoop, verkoop, management, enz. Mijn bevindingen en aanbevelingen komen in een adviesrapport. Indien gewenst help ik u met de implementatie ervan. Vanwege de unieke twee-ledigheid, staat er het dubbele tarief van een 'gewone' uitzendkracht tegenover. Als u rekent dat een uitzendkracht zich vaak maar voor 50% inzet, is dit meer dan lonend voor u.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Contactgegevens staan op de home-page.